• PT Online
  • | Ditt nästa steg i träningen!

Träningstips & resurser från din PT Online

RSS

Tips för att upprätthålla träningsmotivationen

22 Mar 2018

upprätthålla träningsmotivationen

Träna det du gillar – Tycker du inte att träningen är rolig kommer du förr eller senare lägga av helt. Testa runt bland olika träningsformer för att hitta din favorit.

Lägg träningen på en rimlig nivå

En nivå som ska vara anpassad för dig och ditt liv, detta kan även en PT online hjälpa dig med.

Hitta träningsmotivationen

11 Jan 2018

Motivation till träning

Du vill äta lite bättre och träna lite mer än vad du gör- ändå blir det inte av! Känner du igen dig? Då behöver du läsa våra bästa motiavtionstips. Ditt nya, hälsoammare liv börjar här och nu! Du vill bli gladare, mer energifylld, friskare och snyggare. Du vet ju precis hur du ska göra. Regelbunden sömn, äta bättre och träna hårt. Trots att du vet om detta kan det vara svårt att ta steget mot ett hälsoammare liv.

Bästa tipsen för att börja träna!

20 Nov 2017

Kvinna gör sid redo för att träna

Har du svårt att komma igång med träningen och att hålla dig till din plan under en längre tid? I det här inlägget får du de bästa tipsen för dig som vill hålla dig hälsosam och stark året ut!

Tips när du ska börja med nytt kostschema

23 Oct 2017

Frisk mat för träning

1. Gå igenom ditt kostschema noggrant.

Se till så att du har bra koll på ditt kostschema. Så att du vet vad det är för mat du ska äta, hur du tillagar den och så att det är mat du vet att du klarar av äta.

2. Var väl förberedd.

Antagligen den viktigaste delen av alla. Se till så att du alltid har mat hemma i kylskåpet/frysen. Har du inte det är det lätt hänt att man ”fuskar” och äter mat som man inte bör äta. En bra idé är att förbereda maten redan några dagar i förväg. På så sätt vet du att du alltid har mat tillgänglig. Du slipper också stå och laga din mat varje dag inför varje måltid. Har du matlådor klara är det bara att plocka ut från kylskåpet, värma den och sen är det klart!

Träna utomhus - tips från PT Online!

23 Oct 2017

Två personer tränar utomhus

Känns det inte så motiverande att stänga in sig på ett trångt gym när solen skiner och fåglarna kvittrar utomhus? Inga problem! Utomhus kan du träna minst lika hårt som på ett gym och samtidigt få i dig massor av D-vitamin och nytt syre. Du kommer känna dig gladare, få mer energi och känna dig mindre stressad, deprimerad och arg om du utför träningen utomhus.

← Äldre inlägg